In curand cosmeticiana!

Posted marți, 22 februarie 2011 by Unknown
Dupa o lunga absenta nemotivata revin cu forte noi si vesti noi. Data fiind pasiunea mea pentru ingrijire si tratamente de infrumusetare m-am hotarat ca in viitorul apropiat sa devin cosmeticiana. Asa ca am inceput cursurile de cosmetica si deja am invatat multe lucuri interesante. Abia astept sa termin cursurile si sa incep sa lucrez. Imi place foarte mult sa imi ajut semenii sa isi mentina frumusetea si sanatatea pielii - si asta intr-un mod cat mai natural.
epilare cu ata
Si cum sunt pasionata in continuare de tot ce inseamna oriental am cautat sa combin cosmetica cu metode orientale de ingriire, astfel deja am invatat sa efectuez epilare cu ata si zahar.
Ambele metode sunt folosite inca din antichitate fiind utilizate pentru indepartatea parului corporal nedorit de catre femeile si barbatii din Egiptul antic, mai apoi de femeile din tarile arabe si India.
zahar pentru epilat
Metoda de epilare cu zaharul si/sau a atei este mai igienica, mai putin dureroasa, mai putin iritativa pentru piele si nu exista riscul ca firele de par sa se rupa (astfel existand riscul ca firul de par sa creasca pe sub piele).
Iar luna care urmeaza voi invata cum sa fac tratamente cosmetice, inclusiv tratamente naturiste si cum sa imi prepar o parte din produsele cosmetice. 
Va mai tin la curent!
Cu drag, viitoarea cosmeticiana!

6 comentarii:

  1. Deea

    Felicitari si mult succes in noua ta cariera/pasiune :) Asteptam cu nerabdare tratamentele cosmetice!

  1. Unknown

    Multumesc! Si eu astept cu nerabdare sa incep viata de cosmeticiana ;;).

  1. Anonim

    Buna! Am citit cu interes ceea ce ai scris si te-as ruga sa imi dezvalui daca se poate ce scoala de cosmetica urmezi... sunt atatea si nu stiu care este cu adevarat buna, cu profesori care sa isi dea interesu si bine inteles sa nu fie o scoala "fantoma". Doresc sa fac si eu astfel de cursuri si as vrea o diploma acreditata si recunoscuta. Iti multumesc! Cu prietenie ALEXANDRA

  1. Unknown

    Buna! Cursurile de cosmetica de la Eurocor, din pacate sunt cursuri la distanta (la inceput mi se spusese de catre agentul cu care am vb la tel ca se face si practica- dar am descoperit ca am fost prost informata). Cusurile mi se par foarte bune, complete si bine documentate, insa nu poti vedea efectiv cum se fac anumite lucruri si mi se pare un mare minus. Insa pe mine m-au ajutat foarte mult sa inteleg anumite lucruri.
    Sper ca ti-a fost de folos.
    O seara placuta!

  1. Unknown

    Am uitat sa adaog, cursurile sunt acreditate si avizate de ministerul muncii.

  1. Anonim

    Iti multumesc frumos pt raspuns, voi descarca lectia demo de pe site-ul lor sa vad despre ce e vb, dar cred ca voi urma totusi un curs cu multa practica pt ca doresc sa activez in domeniu. inca o data multumiri. Alexandra. daca vei avea vreo curiozitate imi poti lasa mail-ul aici

Trimiteți un comentariu

Sa pastram Romania curata!