Schimbari si soare

Posted luni, 6 mai 2013 by Unknown
Buna tuturor!
Sper ca nu m-ati uitat de anul trecut cand am postat ultima oara. Ce pot sa spun s-au intamplat multe si bune si mai mai putin bune, conteaza ca in final am terminat totul cu bine si ma simt impacata cu mine.
Dar hai sa va povestesc cate ceva si apoi mai trecem putin pe la sapunuri asa cum sta bine unei sapunarese.
Anul trecut imi doream cu disperare sa-mi deschid o fabricuta de sapun si eram dispusa sa risc cam totul pentru asta, chiar mi-am demisia de unde lucram la vremea aceea si imi pusesem apartamentul din Iasi la vanzare pentru a avea fonduri. Planul era sa ma mut la tara, undeva in judetul Neamt, o zona superba de altfel. M-am informat ce inseamna sa fac fabricuta si atunci am realizat (reamintit) ca traiesc intr-o tara asa de frumoasa ca Romania unde nu ai voie sa faci nimic pe cont propriu, nu intru in detalii dar pot sa spun ca investitia trebuia sa fie foarte mare (sediu, materie prima, unelte, avize, autorizatii, taxe, tva, mita - nu va mirati este o taxa obligatorie la noi) si am calculat potentialul venit si am vazut ca nu iesea nimic.
Cu sufletul rupt am renuntat la ideea de a deveni sapunareasa in acte apoi dupa o discutie lunga cu al meu partener de viata am realizat ca nu trebuie sa am fabrica de sapun pentru a sapunari si a avea o viata frumoasa si implinita.
Intre timp mi-am dat seama ca imi place Bucurestiul, mai ales parcurile superbe de aici si mi-am gasit un alt job (care trebuie sa recunosc imi place mai mult ca anteriorul) asa ca am decis daca tot imi vand apartamentul din Iasi sa ma mut oficial in capitala.
Asa se face ca acum sunt proprietara unui apartament foarte frumos din Titan, Bucuresti, un apartament nou nout cu geamuri imense si plin de soare asa cum imi place mie. Inca mai am de mobilat, dar am pus in el ce e mai important: stau eu cu iubitul meu, si multe flori.


Multumesc ca m-ati citit si va urez o vara superba!

2 comentarii:

  1. Anonim

    you go girl! :D Felicitari :D si scrie mai des pe blog ca sa stiu si eu ce mai faceti :)

    Anda :D

  1. Unknown

    Hey! Facem bine dupa cum vezi. Mai da si tu un semn de viata. Da-mi o adresa, numar ceva sa ne mai auzim. Pup!

Trimiteți un comentariu

Sa pastram Romania curata!